Pàgines

dimecres, 12 d’octubre del 2011

ESTRENA PEL·LÍCULA TINTIN




 
BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE GIRONA


ESTRENA DE LA PEL·LÍCULA
TINTIN I EL SECRET DE L’UNICORN
el 28 d'octubre de 2011







Ja tenim una nova instantània d'una de les estrenes més esperades de l'any: “Las aventuras de Tintín: El secreto del unicornio”, l'adaptació al cinema del popular personatge de ficció creat pel dibuixant belga Hergé (Georges Remi) que dirigeix Steven Spielberg i arribarà als cinemes espanyols a final d'octubre.





L'elenc de la cinta està compost per Jamie Bell (el nen de 'Billy Elliot') que encarnarà Tintín; Andy Serkis (Gollum a la trilogia d''El Senyor dels Anells') serà el Capità Haddock; Simon Pegg ('Nueva York para principiantes') i Nick Frost ('Arma fatal') que donaran vida a Hernández i Fernández; i Daniel Craig (l'actual James Bond) que encarnarà el malvat pirata Rackham El Rojo.

Tots ells posen veu i moviment als personatges animats  d’aquesta adaptació dirigida per Steven Spielberg i rodada amb l’última tecnología de captura digital de moviments 3D.



“Las aventuras de Tintín: el secreto del unicornio”, és la primera de una trilogia que, ideada per Peter Jackson y Steven Spielberg, portarà a la gran pantalla les aventures del popular reporter..
Publicat per europapress.cat   Dimarts, 12 de juliol 2011


Tintín representa un jove reporter intrèpid que, acompanyat del seu inseparable gosset Milú, s'embarcarà en un seguit d'aventures que el portaran pels cinc continents i a enfrontar-se sovint a tota una colla de malvats (Rastapopoulos, Allan, el doctor Müller...), envoltat dels seus amics, que anirà coneixent amb el temps (el capità Haddock, el professor Silvestre Tornassol o els poc afortunats detectius Dupond i Dupont, entre d'altres).






COMICS  de l'EDITORIAL JUVENTUT

LES AVENTURES D’EN TINTÍN








a   Edu3.cat








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada