Pàgines

dimecres, 21 de desembre del 2011

OBERTURA DE LA NOVA BIBLIOTECA SALVADOR ALLENDE


A partir del proper dia 23 de desembre la Biblioteca Salvador Allende torna a oferir els seus serveis al barri de Santa Eugènia un cop finalitzat el seu trasllat a l’Espai Marfà.


Després del període de tancament per a preparar el seu trasllat, el proper 23 de desembre la Biblioteca Salvador Allende tornarà a obrir les seves portes, aquesta vegada a l’Espai Marfà.

QUIN CANVI!

Fotos ofertes pel despatx d'arquitectura RR format per Pere Joan Ravetllat, Carme Ribas i Olga Schmid, ubicat a Barcelona i dedicat fonamentalment a projectes d'obra pública

El nou equipament oferirà els serveis de sempre i alguns de nous i millors, com una sala d’estudi, dues sales per realitzar treballs en grup, un major nombre d’ordinadors d’ús públic, wifi, la millora dels serveis digitals i de la sala infantil (aïllada de la sala d’adults), fons especialitzat temes d’interès pel barri (música moderna, horticultura, escacs i novel·la d’intriga) i a partir de gener, oferirà el servei d’informació juvenil, el préstec de portàtils i d‘e-readers. En definitiva, serveis per a totes les edats i per a tots els interessos.

L’horari de la biblioteca serà de dilluns a divendres de 16 a 20.30, de dimecres a divendres d’11 a 14h i dissabtes d’11 a 14h i de 16 a 19h, excepte els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener que s’obrirà d’11 a 14h.

Informació del
Servei Municipal de Biblioteques
Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA

Tel. 972 419 439
s.biblioteques@ajgirona.cat
www.girona.cat/biblioteques



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada