Pàgines

dijous, 29 de març del 2012

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL 2012



2  ABRIL 2012

Cada 2 d'abril, aniversari del naixement de Hans Christian Andersen, el món sencer ret homenatge al llibre infantil.

El ClijCAT en fa la difusió i coordina les adhesions a la celebració de les biblioteques i llibreries de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.


PROGRAMACIÓ ACTIVITATS  en format Pdf


Enguany ens convidem a realitzar un bookcrossing, però també podeu fer les activitats habituals de narració de contes, trobades amb autors, concurssos...




El ClijCAT és una de les quatre seccions:

Galtzagorri Elkartea: www.galtzagorri.org
Consejo General del Libro www.oepli.org/esp/quienintegra.htm#uno)

de l'OEPLI www.oepli.org (Organización Española para el Libro Infantil y Juvenil), que periòdicament s'encarreguen d'organitzar de forma conjunta i comuna un seguit d'activitats. Entre elles, s'inclouen premis de literatura i d'il·lustració, congressos i mostres internacionals sobre aspectes diversos del llibre infantil i juvenil i actes de celebració anual.






Traducció:
Jordi Ferré





Todos los años, el 2 de abril, el International Board on Books for Young People (IBBY) celebra el Día Internacional del Libro Infantil, con el fin de conmemorar el nacimiento del escritor danés Hans Christian Andersen. Cada año es un país miembro de dicha organización el encargado de realizar el cartel anunciador y el mensaje dirigido a todos los niños del mundo.

Este año la sección de México distribuye el cartel de Juan Gedovius y el mensaje del escritor Francisco Hinojosa. El lema es “Había una vez un cuento que contaba el mundo entero”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada