Pàgines

dilluns, 4 de juny del 2012

IMPULS DE LA LECTURA




Vuitena conversa pedagògica:

dijous, 7 de juny de 2012,

de les 18.00 a les 20.00 hores.

Sala d'actes del Departament d'Ensenyament
(Via Augusta, 202-226, Barcelona)


Des d’aquest curs, el Departament d’Ensenyament, en el marc del Pla Nacional “Impuls de la lectura: 100% lectors”, ha establert com a objectiu estratègic la millora de l’èxit escolar, que es vol aconseguir augmentant la competència lingüística i comunicativa de l’alumnat.
 
 
Per fer-ho possible, es potenciarà, en primer lloc, la lectura sistemàtica a tots les àrees i matèries del currículum, es focalitzarà l’atenció en el procés d’aprenentatge de la competència lectora de l’alumnat i en els resultats que aquest obté, es desenvoluparà l’hàbit lector i es promourà l’autoreflexió de l’alumnat com a lector, que li permeti aprofundir en el que llegeix i com ho llegeix (estratègies de lectura).
 
 
En aquesta conversa parlarem de totes aquestes qüestions des de diverses mirades: la dels responsables de l’Impuls de la Lectura, la dels assessors LIC i la dels centres educatius...
Ponents: Imma Canal, responsable de l’Impuls de la lectura, del Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics del Departament d’Ensenyament; Anna Ibarz, coordinadora LIC, responsable dels assessors de l’Impuls de la lectura, dels Serveis Territorials a Barcelona Comarques; Mercè Castellà Làzaro, directora de l'escola Antoni Botey de Badalona, i Laura Patrícia Mateu Díez, coordinadora pedagògica de l'institut Enric Borràs de Badalona.




S'hi podrà participar fent preguntes en directe a través de l'adreça electrònica conversespedagogiques@xtec.cat.

Posteriorment, es podran visualitzar des d'aquesta mateixa pàgina.


La inscripció per a cada conversa es pot fer des del dia 18 de cada mes fins a tres dies abans de la sessió. El nombre màxim d’inscrits és de 100 persones. En el moment en què s’arribi a aquest nombre es tancarà la inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada