Pàgines

dimecres, 22 d’abril del 2015

DIADA DE SANT JORDI 2015







 La Generalitat de Catalunya celebra la diada de Sant Jordi amb diverses activitats. Consulteu-les!









Com ja és tradició, em plau adreçar-vos unes paraules d’agraïment i reconeixement per la vostra feina com a servidors públics, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya. I no per ser una tradició voldria que se’n perdés el sentit, ja que la vostra feina és necessària, útil i valuosa, i encara més ateses les dificultats i els moments de canvi que estem vivint.

Moments de canvi són també cruïlles d’oportunitat: de repensar-nos com a institució i com a país, de replantejar-nos pràctiques, hàbits, projectes i reptes.

En aquest sentit, la tasca i el compromís dels servidors públics és essencial. Serveixen per garantir una bona prestació de serveis públics i una intensa provisió de polítiques públiques que ajuden el nostre país a resistir millor les conseqüències dures dels moments passats i actuals. I són la base per al país millor que entre tots estem construint.

Vull convidar-vos que gaudiu amb intensitat de la Diada de Sant Jordi, fent-la vostra passejant pels carrers de les nostres ciutats, viles i pobles engalanats amb parades de roses i llibres, tot comprant un llibre o una rosa als vostres éssers més estimats. En definitiva, us convido a fer vostra una festa cívica molt arrelada a casa nostra i que cada any se celebra a més indrets del món.

Bona diada de Sant Jordi!


                                                   Artur Mas



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada