Pàgines

dimarts, 28 d’abril del 2015

GIRONA TEMPS DE FLORS 2015
















La imatge d'uns gots amb flors al pont de Pedra, emblema del cartell de la 60a edició de Temps de Flors

L'autora de l'obra és l'alumna Daniela Monsó de segon de batxillerat de l'Institut Santiago Sobrequés .








  
Daniela Monsó, de 17 anys, ha explicat que la seva idea principal a l'hora de fer el cartell va ser que fos "senzill i visual" i es va basar en una foto que va fer al pont de Pedra de Girona amb uns gots amb aigua i una flor a dins. "Primer la idea va ser que sortís la Catedral de fons, però després vaig decidir fer-ho així, com una plantilla. També vaig escollir colors bàsics i els seus complementaris, així com fer el 60 més gran per remarcar el seixantè aniversari", ha explicat Monsó.




AJUNTAMENT DE GIRONA



És plena primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra "Girona, Temps deFlors".


El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d'aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l'elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s'obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa. Així, al costat de les flors i el patrimoni, també hi ha una interessant oferta cultural, turística, gastronòmica i social que converteixen Girona en un reclam internacional.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada