Pàgines

dilluns, 11 de maig del 2015

SETENA JORNADA ESPURNA - MAIG 2015






Dissabte 23 de maig a Barcelona


Un any més l’ICE de la UAB organitza una nova Jornada Espurna.

Hem previst de celebrar-ne aquesta nova edició el dissabte 23 de maig a Barcelona per mantenir el contacte, debatre i compartir.

El format telemàtic del projecte Espurn@ i les seves característiques conformen una xarxa virtual potent i amb força comunicació, però creiem que per reforçar el caliu de l’equip, dels col·laboradors i dels usuaris cal trobar-nos presencialment per conèixer-nos millor i disposar d’espais de reflexió i d’intercanvi d’experiències, per tot això un any més l’ICE de la UAB organitza una nova Jornada Espurna (i ja és la setena!), gràcies a la feina de tot l’equip, de tota la xarxa de col·laboradors i de la fidelitat de tots els usuaris al llarg del curs.

Iniciarem la Jornada amb una conversa i debat sobre la utilització dels dispositius mòbils als centres educatius. Seguirem amb el coneixement i reflexió dels dos portals corresponents a les diferents etapes educatives que treballem i acabarem amb una variada mostra d’experiències de recursos Espurna per a l’aprenentatge cooperatiu.

Podeu dir-hi la vostra a Twitter amb el hastag  #7espurna

Us hi esperem!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada