Pàgines

dijous, 10 de desembre del 2015

RECURSOS CRUÏLLA NADAL 2015





CRUÏLLA NADAL 2015

Aquestes festes volem omplir de llibres els pupitres, els calaixos i les prestatgeries dels més joves.

Per a fer-ho comptem amb tu, i per això et presentem les novetats editorials que aquests dies pots trobar a les llibreries.

Com a docent -i, és clar, també si ets pare o mare-, t'ajudem a triar bé amb un senzill recomanador de novetats. Escull l'edat, pensa en el que li agrada al nen o la nena i tria!
A més, si no en tens prou, a cruilla.cat pots consultar tot el nostre fons per edat, temes, gèneres... Segur que entre més d'un miler de referències hi ha el llibre que busques.

I si finalment decideixes regalar algun dels nostres llibres, enganxa al paquet una etiqueta-regal per a bons lectors. N'hi ha 12 de diferents amb divertides dedicatòries per fomentar (o agrair) el gust per la lectura. Les pots demanar a la llibreria o descarregar-te-les i imprimir-les.



Aquest Nadal volem omplir de llibres els pupitres, els calaixos i les prestatgeries dels més joves.

Per fer-ho comptem amb tu, i per això et presentem les novetats editorials que aquests dies pots trobar a les llibreries amb un recomanador de novetats per ajudar-te a triar. A més, si finalment decideixes regalar algun dels nostres llibres, enganxa al paquet una etiqueta-regal amb una dedicatòria divertida per fomentar (o agrair) el gust per la lectura. Descobreix-les! N'hi ha 12 de diferents... Les pots demanar a la llibreria o baixar-te-les des del recomanador i imprimir-les.







Del 21 al 28 de desembre, reeditem la campanya Un per tu, un per tots: per la compra d'un llibre de la col·lecció El Vaixell de Vapor o El Barco de Vapor, regalem un altre llibre a un nen o nena que ho necessiti. 

Càritas, la Creu Rojai la Fundació SEUR són les entitats que s'encarregaran de distribuir els llibres a través dels seus programes d'ajuda. 

Entre les cinc edicions anteriors de la campanya s'ha assolit la xifra de 400.000 llibres donats.

Consulta tots els títols de la col·lecció més solidària!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada