Pàgines

divendres, 18 de març del 2016

KIDDLE, UN NOU BUSCADOR PER NENS I NENES







Coneixeu Kiddle
És un nou buscador per nens basat en Google Safe Search. 

Proveu a buscar webs, imatges, notícies i vídeos. http://bit.ly/1VbykWc ‪#‎fillsdigitals




Kiddle Es un nuevo buscador para niños que se basa en la tecnología de filtrado de contenido Google Safe Search y filtros propios del buscador, que utiliza listas negras de palabras.

Cuando los niños buscan por palabras o frases prohibidas, el buscador no inicia la búsqueda, mostrando un mensaje de error que dice: Ooops, intente de nuevo.

Kiddle además bloquea sitios para adultos y sitios con material cuestionable para niños como por ejemplo contenido que incita a la violencia.


Este buscador para niños permite hacer búsquedas específicas de imágenes, noticias y hasta vídeos.





Des del Centre Internet més Segura, dins l'estratègia de la creació d'una Internet millor per a nens i nenes, Safer Internet Programme de la Comissió Europea, podem ajudar-te a resoldre dels possibles conflictes o problemes que et sorgeixin mentre uses Internet, ja sigui des del teu ordinador com des d'un mòbil smartphone o tauleta. 

El nostre objectiu és aconseguir que usis les tecnologies de la forma més satisfactòria possible per tu, pel que t'oferim des d'una línia d'ajuda directa (Helpline), professional i gratuïta, fins a recomanacions sobre l'ús segur de les diferents eines, passant per la possibilitat de participar amb companys del teu centre educatiu en les nostres activitats.










Més informació al facebook 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada