Pàgines

dilluns, 23 de maig del 2016

CONTINUA LA CAMPANYA "LA MONTFOLLET NO ES TOCA"








La campanya “La Montfollet no es toca” ha aparegut el divendres 20 de maig a l'informatiu Telenotícies Comarques de TV3. 

Podeu veure el reportatge a continuació:
















L’AMPA Montfalgars fa una petició per participar al Ple Municipal de Girona del mes de Juny

D’acord amb els objectius de la campanya “La Montfollet no es toca”, l’AMPA de l’Escola Montfalgars ha entrat per Registre una petició de participació al Ple Municipal del mes de Juny de 2016 en forma de moció d’Entitats ciutadanes.
D’aquesta manera volem explicar en Sessió Plenària els motius que ens han portat a engegar aquesta Campanya reivindicativa, amb la qual volem evitar la reducció pressupostària de la Biblioteca Montfollet que signifiqui un perjudici del projecte tal i com l’hem entès fins al dia d’avui, conèixer l’ opinió dels Grups Municipals de l’Ajuntament de Girona, i demanar el següent acord de Ple:

El compromís de restablir pel curs 2016/2017 les condicions de col.laboració entre l’Ajuntament de Girona i l’AMPA Escola Montfalgars, fixades al conveni signat per ambdues parts el passat 4 de Maig de 2012, a més de la garantia de continuïtat d’aquest conveni en, com a mínim, les mateixes condicions acordades al mateix.











Una biblioteca popular és una eina al servei de l’educació, de la cultura.


La cultura no es toca, és un dret per a tothom. Més llibres, més lliures.


Endavant i estén la vostra lluita, que també és la nostra.


Miquel Blanch i Solé




Signatura electrònica
Pots donar suport a la nostra iniciativa signant a la nostra campanya d’Avaaz.



Signatura presencial
Pots signar a favor de la Biblioteca Montfollet en els punts següents:




Alternativament, et pots descarregar el full de signatures i entregar-lo a la finestreta de l’AMPA o a la Biblioteca Montfollet.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada