Pàgines

divendres, 3 de juny del 2016

EL FUTUR DE LA BIBLIOTECA MONTFOLLET, UNA BIBLIOTECA ESCOLAR OBERTA AL BARRI




 Una imatge d'arxiu (2 d'octubre de 2009), a la biblioteca Montfollet, 
amb tots els agents implicats en el projecte, 
celebrant el 1r any de funcionament 

FOTO: ELDIMONI.COM






  


Us informem del resultat de l'assemblea de l’AMPA de l’Escola Montfalgars celebrada dimecres 1 de juny a on hem acordat el nostre posicionament respecte a la proposta de model de gestió de la Biblioteca Montfollet que, després de la reunió mantinguda el passat divendres, 27  de maig, i en resposta a la nostra campanya #LaMontfolletNoEsToca, ens ha fet arribar l’Ajuntament de Girona amb data 30 de maig. 

Una proposta que us adjuntem fent clic aquí perquè en conegueu el redactat.








Fins que #La Montfollet No Es Toca 

no participarem a cap taula de treball


MANCOMUNITAT SANTA EUGÈNIA·CAN GIBERT | Santa Eugènia de Ter


La Mancomunitat de Santa Eugènia·Can Gibert, comparteix i ratifica el seu suport al manifest #LaMontfolletNoEsToca!, que aquests dies estan signant molts eugeniencs i eugenienques.

Per tot això, la Mancomunitat de Santa Eugènia·Can Gibert, demana a l’Ajuntament de Girona que compleixi els seus compromisos cultural-educatius, comunitaris i pressupostaris, mantenint la qualitat de la prestació de la biblioteca Montfollet tal com s'ha vingut atenent des de la seva posada en marxa.


Entenem que tal i com s'ha produït la comunicació de la cancel·lació del conveni i, de fet, el pràctic tancament de la biblioteca Montfollet és un atac al treball comunitari acordat conjuntament entre les entitats i el propi ajuntament. Pel que fins que no es resolgui aquesta qüestió de manera acordada i consensuada les entitats no participarem a cap taula de treball conjunt comunitari.




LA NOTÍCIA AL DIARI DE GIRONA
31.05.2016

per l'Albert Soler 

Una bona pinzellada irònica!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada