dijous, 27 de febrer del 2014

RECITAL DE POESIA A L'ESCOLA MONTFALGARS






La proposta “En veu alta” posa a disposició de mestres i professors antologies de textos literaris en format PDF per ser dites i recitades a l'aula per un bon lector.

Els professors, un cop tenim la nostra sol·licitud confirmada, accedim a les dades del lector. És important posar-s'hi en contacte per tal d'establir un vincle comunicatiu per preparar la sessió conjuntament. Això, sens dubte, enriqueix la trobada i anima l'alumnat en la descoberta.




Dijous, 27 de febrer al matí


Han participat els alumnes de tercer de primària de l'escola Montfalgars


El lector assignat per la ILC ha estat:

     


En Francesc ens ha recitat poemes sobre animals, inclosos en el dossier "el bestiari".

Els alumnes de tercer A i B també hem recitat uns quants poemes 
que dies abans ens havíem preparat a classe.

Ha estat una sessió molt profitosa.

En Francesc ens ha felicitat pel nostre treball i atenció.

També ha felicitat a les mestres per lo bé que ens han ensenyat a recitar i expressar-nos en públic.


FOTOS








dimarts, 25 de febrer del 2014

QUARTA EDICIÓ DEL FESTIVAL FLIC A GIRONA







De gener a febrer de 2014

Festival d'àmbit català organitzat per Tantagora



Activitats a les biblioteques municipals de Girona i al Teatre Municipal, i Museu del Cinema.



ANIMALADES: CICLE DE CONTES SOBRE ANIMALS A LES BIBLIOTEQUES DE GIRONA


Enguany els animals i els animalaris son protagonistes del Flic, i a Girona ho celebrarem fent un cicle de contes sobre animals: gripaus, llops, taurons, àguiles, llops, per a nens i nenes a partir de 6 anys i animalades per als més petits, de 3 a 6 anys.

Les sessions de contes es faran a les Biblioteques Massagran i Iu Bohigas de Salt, Emilia Xargay de Sarrià de Ter, i les Biblioteques Antònia Adroher, Ernest Lluch, Just M. Casero i Salvador Allende de Girona.







dilluns, 24 de febrer del 2014

EXPOSICIONS DEL CLIJCAT







El ClijCAT ha concebut, dissenyat i realitzat exposicions que aborden temes diversos des del punt de vista de la literatura infantil i juvenil. 

Les entitats, biblioteques i centres docents dels Països Catalans interessades a oferir aquestes exposicions poden sol·licitar-les al ClijCAT, que els les cedirà temporalment i per un import molt raonable.

Per demanar-la, adreceu-vos a la secretària tècnica del ClijCAT, Margarida Mateu:



EXPOSICIONS QUE PODEU SOL·LICITAR:


DE CAP A L'AVENTURA


MIRA QUE SÓN BÈSTIES!


LA NIT


A PENCAR!, EL MÓN DEL TREBALL EN ELS LLIBRES INFANTILS I JUVENILS


«DE L’ABC A L’SMS» LA COMUNICACIÓ ESCRITA EN ELS LLIBRES PER A INFANTS I JOVES













LA LECTURA: FONT DE PLAER I CONEIXEMENT


Recull de les novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast, incorporades al llarg del primer trimestre del curs 2013-14 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.





BLOG DEL MOVIMENT DE RENOVACIÓ PEDAGÒGICA DE GIRONA




"L'educació no canvia el món, canvia a les persones que canviaran el món” 


(Paulo Freire, pedagog brasiler)






Podeu veure el vídeo-resum de les jornades clicant aquí.
i el vídeo de la conferència inaugural clicant aquí.


III Jornades Repensem l'Escola

Dissabte 19 d'octubre de 2013









Concurs de poesia adreçat als alumnes de les escoles de primària dels territoris de parla catalana











ESTUDIAR A GIRONA










Pàgina adreçada a pares i alumnes













Aquesta col·lecció la formen els documents per a la identificació i el desplegament de les competències bàsiques associades a les matèries del currículum a l'educació primària i a l'educació secundària obligatòria.





APRENDRE TEXTOS






Aprendre textos és una web desenvolupada per  l'Ana Teberosky i el seu equip, al servei de la formació i actualització dels mestres de l'Educació Infantil i Primària envers l'ensenyament i l'aprenentatge del llenguatge oral i escrit.

Parteix duna perspectiva teòrica psicològica, d'evidències empíriques de la recerca històrica i actual i de l'experiència assolida a partir d'anys de treball a les escoles amb la intenció de millorar el procés d'ensenyar i aprendre, així com les competències lingüístiques i acadèmiques dels alumnes. 


Ofereix models de pràctiques educatives organitzades al voltant de diversos temes que poden servir per l'examen i la reflexió de tots el professors interessats en la formació i la millora educativa. 

Està especialment dedicada al tema del llenguatge oral i escrit i al procés d'ensenyar i aprendre a les escoles.


Alguns exemples són:










I JORNADA EN PEDAGOGIA SISTÈMICA A GIRONA




I JORNADA EN PEDAGOGIA SISTÈMICA
A LES COMARQUES DE GIRONA

Una educació centrada en les relacions i el coneixement


22 març de 2014 de 9h a 18 h

Lloc de realització:
Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG 

Plaça Sant Domènec, 9    17071 Girona








Aquesta I Jornada de Pedagogia Sistèmica a les comarques gironines ens proposa apropar-nos a l'educació amb una nova mirada. 

Està pensada com un espai de trobada adreçat als professionals i estudiants de les diferents etapes educatives per compartir reflexions i experiències entorn d'aquest nou paradigma educatiu.







dijous, 20 de febrer del 2014

ACTIVITAT LECXIT DESTINADA A FAMÍLIES






El proper dilluns 24 de febrer de les 18:00 a les 19:00 es realitzarà a la Biblioteca Montfollet una activitat LECXIT destinada a les famílies.

L’activitat consistirà en una recomanació de llibres a càrrec de Montserrat Rebollo, bibliotecària i especialista en literatura infantil i juvenil. La recomanació de llibres és des d'educació infantil fins a  cicle superior de primària, amb petites joies i novetats editorials.

A més de la recomanació, la Montserrat prepararà alguna sorpresa que ens permeti gaudir en família!


Direcció, equip LECXIT i Biblioteca Montfollet


 Montserrat Rebollo amb les famílies  

dissabte, 15 de febrer del 2014

SALÓ DE L’ENSENYAMENT 2014









Dates i horari

Del 12 al 16 de març de 2014


De dimecres a dissabte, de 10 a 19 hores 

i diumenge, de 10 a 14 hores



Palau 2 del recinte firal de Montjuïc






El Saló de l'Ensenyament, una de les grans cites de l'àmbit educatiu a Catalunya, tindrà lloc del 12 al 16 de març de 2014.

La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants, en general, i a professionals del món de l'ensenyament, en particular, amb l'objectiu d'oferir una informació àmplia i actualitzada de l'oferta d'estudis a Catalunya.

En el Saló, hi participen expositors d'estudis universitaris, d'altres estudis superiors o complementaris, de formació professional i d'idiomes, de centres de batxillerat i de serveis per a l'educació.

El Departament d'Ensenyament participa al Saló, a l'entrada del Palau 2, amb un gran espai que disposa dels punts d'atenció següents:

·  El taulell central, on es pot obtenir informació sobre l'oferta formativa actual, és a dir el batxillerat, la formació professional, els ensenyaments esportius, els ensenyaments artístics professionals, l'educació d'adults, la formació a distància a l'IOC i els ensenyaments d'idiomes. També s'hi informa de vies d'accés directe a alguns estudis i de les proves d'accés que cal superar per accedir-hi. En aquest taulell, a més, s'hi habilitarà una zona destinada específicament a atendre professors.

·  Els despatxos d'atenció individual. Són dotze despatxos on un equip de professionals amb experiència en l'orientació per triar estudis pot atendre de manera individual els estudiants (i les seves famílies) que ho sol·licitin.

·  L'àrea d'autoconsulta, un espai dotat amb ordinadors de lliure accés on cadascú pot informar-se de l'oferta formativa que més l'interessi i s'ofereix assessorament personalitzat sobre el web Estudiar a Catalunya.

Aquest any es presenten com a novetats: 

·  una mostra de les habilitats i competències professionals de l'alumnat d'ensenyaments professionals

·  una exposició sobre projectes d'emprenedoria a Catalunya.


En el sector dels estudis universitaris trobareu informació sobre totes les universitats catalanes i sobre els estudis artístics superiors de disseny, conservació i restauració de béns culturals, música (a l'ESMUC), art dramàtic i dansa (a l'Institut del Teatre).

També participa en el Saló de l'Ensenyament el Consorci d'Educació de Barcelona, que informa de l'oferta educativa global no universitària de la ciutat de Barcelona.



divendres, 7 de febrer del 2014

ACTIVITATS DE CARNESTOLTES
















NOTÍCIES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS DE GIRONA










Les biblioteques públiques de Girona, Salt i Sarrià de Ter exposaran el seu fons de còmic i faran recomanacions al voltant d'aquest àmbit temàtic.




BIBLIOSFERA





BUTLLETÍ de BIBLIOTEQUES

TALLER DE LECTURA PER CARNAVAL






 
  de Beatriu Palau


EL RECULL DEL SERVEI EDUCATIU DEL GIRONÈS - FEBRER 2014










El Servei Educatiu del Gironès és un òrgan de suport permanent a la tasca docent dels mestres, dels professors i dels centres educatius i està constituït com a nucli de dinamització pedagògica, d’orientació psicopedagògica, de recerca de noves metodologies i d’apropament de l’escola a l’entorn.


Estigueu al dia!

Consulteu les novetats de la seva mediateca


ESPECIAL CARNESTOLTES AL GÈNIUS







El portal infantil Gènius ofereix aquests dies un apartat dedicat a la festa de Carnestoltes. S'hi pot trobar informació sobre les diferents celebracions de Carnestoltes que tenen lloc arreu de Catalunya i del món. També inclou amb el pregó, cançons, refranys, receptes de cuina i manualitats especialment pensades per aquests dies i per als més petits.


El Gènius, la Valentina, el Bit i el PlayMe, els personatges del portal,  també poden convertir-se en una bona disfressa per als nens i nenes, i per aquest motiu s'hi poden trobar unes màscares amb les cares dels protagonistes que es poden pintar i retallar. Així mateix, també es pot consultar una guia de lectura inspirada en el Carnaval.

A més, també es poden cercar les activitats d'aquests dies a les biblioteques, veure novetats que han arribat a les biblioteques i algunes recomanacions de llibres inspirats en el Carnestoltes.



ELS SUPERLECTORS DE LA BIBLIOTECA MONTFOLLET 2014





ELS SUPERLECTORS DE GENER SÓN:

Hule Fissiru
Fatima Gumaneh
Noemí Álvarez
Lídia Moyano





FELICITATS!





dijous, 6 de febrer del 2014

ELS FUTURS GEGANTS DE SANTA EUGÈNIA DE TER


 La Colla Gegantera de Santa Eugènia de Ter





El pintor, amic de Santa Eugènia de Ter i eugenial, Vicenç Huedo, dibuixa els futurs gegants eugeniencs: La Nimfa del Rec i El Dimoni


Santa Eugènia de Ter, un poble de gegants


Huedo dibuixa La Nimfa del Rec i El Dimoni


Fotos i text del diari digital EL DIMONI de Santa Eugènia de Ter



La Colla Gegantera de Santa Eugènia de Ter s'ha posat mans a l'obra per construir els que seran els dos gegants eugenials del poble: La Nimfa del Rec i El Dimoni, a partir dels dibuixos i esbossos que ha treballat Vicenç Huedo, veí del Güell-Devesa, pintor i amic d’eldimoni.com.

El divendres 24 de gener, es van iniciar les primeres passes per al naixement de la geganta (La Nimfa del Rec) i el gegant (El Dimoni) que acompanyaran els capgrossos, també eugenials, en Tomàs, l’Eugènia i El Dimoni del Pont, que varen ser batejats a la Festa Major de Santa Eugènia del setembre de 2012.

El taller per a la construcció d’aquests nous símbols del poble és a l’antic local de la Biblioteca Salvador Allende, actual ateneu eugenienc, del carrer Montseny. L’horari de treball és de les 5:30 de la tarda a les 7:30 del vespre, tots els divendres. La monitora-experta és la Mariona i la coordinadora de la Colla Gegantera de Santa Eugènia de Ter, la Marisa.

La Colla Gegantera us anima a tots/totes a participar i col·laborar: modeladors, dibuixants, pintors, fusters, entesos en vestuari i modistes… tothom hi té cabuda. N’hi ha feina per donar i vendre. Seria meravellós si per a la Festa Major d’enguany 2014 es poguessin treure algun dels gegants a passejar pels carrers i places de Santa Eugènia de Ter.


La directora de l'escola Montfalgars, Montse Felipe,
 i en Jaume Prat, l'autor de la llegenda "La nimfa del Rec"


L'escola Montfalgars inicià el projecte "CONEGUEM EL BARRI AMB LA NIMFA DEL REC" el curs 2011-2012. Per això, estem entusiasmats amb la idea de que aquella espurna s'estengui a altres entitats del barri.





La nova llegenda eugenienca i eugenial: tota la història de Santa Eugènia cobra un nou sentit.


El text és de Jaume Prat, bon coneixedor i divulgador de la història de Santa Eugènia de Ter, historiador, mestre i actual conserge de l’Escola Montfalgars, i les il·lustracions de Vicenç Huedo, també conegut pintor, il·lustrador i col·laborador de les causes eugenienques.

És un projecte que s’ha gestat a l’Escola Montfalgars i impulsat des de la Biblioteca Montfollet, per tal que esdevingui un projecte de totes les escoles, de totes les entitats i de totes les famílies de Santa Eugènia. De manera que, passejant per l'antic municipi de Santa Eugènia de Ter, els nens i nenes arribin a respectar i estimar més Santa Eugènia i la seva gent, tal com animava a fer la pregonera de la Festa Major 2011, Mercè Vila:



Així va sorgir la idea de trobar un personatge que ens fes de guia tot passejant pels racons emblemàtics del nostre barri: La Nimfa del Rec.






dimarts, 4 de febrer del 2014

I JOCS FLORALS ESCOLARS DE CATALUNYA








El Departament d'Ensenyament convoca els  I Jocs florals escolars de Catalunya amb l'objectiu de millorar la lectura i l'escriptura en l'alumnat i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país.

El jocs florals de Catalunya tenen com a objectiu potenciar i estimular l'expressió i la producció escrita dels nois i noies i al mateix temps fomentar i difondre una tradició cultural pròpia i arrelada al país, que ja es duu a terme en molts centres escolars amb diferents nivells de convocatòria municipal, comarcal...

Els jocs van adreçats a la participació dels centres d'educació primària i educació secundària obligatòria.

Per poder participar en aquest certamen cal adreçar-se al servei educatiu (CRP) de la zona. Les bases per a la participació es detallen a continuació.






CALENDARI

Calendari primera fase: jocs florals escolars territorials
 - Del 15 de gener al 30 de maig de 2014.
Actes de lliurament de premis durant el mes de maig.


Calendari segona fase o fase nacional: jocs florals escolars de Catalunya
- Del 2 al 21 de juny de 2014.
Acte de lliurament de premis el dissabte 14 de juny de 2014.





EL CÒMIC A LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS







De l'1 al 28 de febrer


Mostra de fons relacionats amb un tema triat, que aquest any serà "El còmic".

Cada biblioteca selecciona una especialitat d'entre les possibles existents en cada equipament (còmic històric, fantàstic, negre, tira còmica, superherois, clàssics, ...) i exposa els seus fons relacionats.



dilluns, 3 de febrer del 2014

ITINERARIS DE LECTURA 2013-2014









Aquest mes de gener ja s'ha comunicat a les escoles l'acceptació o no de les seves sol·licituds.


 El programa "Itineraris de Lectura", que coordina la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament, és una activitat que, des de 1998, promociona la literatura catalana i el foment de la lectura en l'àmbit de l'ensenyament primari, secundari i d'adults. 
La ILC ofereix un llistat d’escriptors que visiten els centres que han treballat la seva obra. També aporta materials de suport (fitxes didàctiques que inclouen una biografia de l’autor i diverses propostes sobre algunes obres seves).




Modalitats d'Itineraris:


Els centres educatius poden sol·licitar un autor inclòs al programa per establir un diàleg obert i dinàmic amb els alumnes, compartir experiències, dubtes i propostes al voltant de la creació i la lectura. 
Prèviament, l'alumnat ha d'haver treballat a l’aula una lectura de l'autor sol·licitat. Per facilitar la preparació de la sessió s'han elaborat unes guies, coordinades pel Servei d'Immersió i Acolliment Lingüístics i d'altres col·laboradors de l'àmbit educatiu.
Consulteu la llista d'autors que formen part del programa i les guies de lectura.



La proposta “En veu alta” posa a disposició de mestres i professors antologies de textos literaris en format PDF per ser dites i recitades a l'aula per un bon lector.


ANTOLOGIES LITERÀRIES:

















NÚVOL D'ETIQUETES

acollida (3) activitats (501) aigua (7) ajuts (2) animals (6) aniversari (23) arbres (10) art (1) astronomia (36) auca (5) autor (121) autors (1) barri (39) benvinguda (3) biblioteques (476) biografia (2) blocs (48) cançó (44) cantata (1) carnaval (13) castanyada (1) catàleg (20) Catalunya (33) cel (3) cercador (12) ciència (20) cinema (28) circ (1) ciutat (52) còmic (38) concurs (63) consell (30) conte Montfolllet (2) contes (166) cultura (22) cursos (29) dansa (2) diari (13) dibuixos animats (8) discriminació (2) dites (4) dones (2) drets consumidors (1) drets humans (12) drets infants (22) drets lector (4) ebooks (1) ecologia (7) editorials (48) educacio (37) educació (17) efemèrides (201) emergència (6) endevinalla (14) escola (301) escriptura (28) espectacles (7) esport (1) estiu (55) excursions (4) experiments (1) exposicions (53) extraescolar (153) famílies (120) festes (237) filosofia (2) fira (21) flors (13) fotografies (14) història (7) hort (2) il·lustracions (16) incendis (1) interculturalitat (14) internet (151) internet. (1) inundacions (2) joc (63) jocs (2) jocs florals (20) jornades (53) lectura (447) literatura (199) llegenda (27) llengua (78) llibreries (20) llibres (409) lluna (2) màgia (1) matemàtiques (8) medi ambient (14) mestres (11) Miquel Desclot (8) museus (12) música (28) nadal (74) narració (2) notícies (44) observació (3) pau (35) planistel (2) plantes (6) plàstica (36) poesia (116) premi (41) primavera (8) programa activitat (135) programes (33) projecte (97) prosa (4) puntedu (5) punts de llibre (18) quaresma (4) ràdio (5) recepta (4) recursos (110) recursos educatius (437) revistes (23) salut (1) TAC (10) taller (56) tardor (15) tardor Montfalgars (1) teatre (9) temps (4) tic (25) titelles (1) tradicions (73) turisme (3) vídeos (148) xarxa (2) xerrades (26)

CONSULTEU ELS CONTINGUTS ARXIVATS!

[+/-]

CONSULTEU PER ETIQUETES TEMÀTIQUES (clica botó +/-)

COMPTADOR DE VISITES

QUÈ FEM A LA BIBLIOTECA MONTFOLLET?

PANORÀMIQUES DEL MÓN

PANORÀMIQUES DEL MÓN
FOTOS 360º Magnífiques per a observar imatges tot girant al seu voltant

QUINA HORA ÉS A LA RESTA DEL MÓN?

QUIN TEMPS FA A GIRONA?

Temps a Girona

QUIN TEMPS FA?

QUIN TEMPS FA ?

EL TEMPS A CATALUNYA amb el METEOSAT

INFORMACIÓ DEL TRÀNSIT

INFORMACIÓ DEL TRÀNSIT
S'hi plasmen obres, incidències, informació dels radars i punts negres...

SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT

SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT
Amb mapes informatius sobre l'estat del trànsit, consells...

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2009-2010 de la BIBLIOTECA MONTFOLLET oberta al barri

FESTA FI DE CURS - TEATRE

FESTA FI DE CURS - TEATRE
Grup de teatre extraescolar d'alumnes de Cicle Mitjà de l'Escola Montfalgars

FESTA FI DE CURS - CORAL

FESTA FI DE CURS - CORAL
Coral de l'escola de música Claudefaula

HORA DEL CONTE - JUNY 2010

HORA DEL CONTE - JUNY 2010
Fem-nos a la mar!, a càrrec de la Sessi Sitjà

HORA DEL CONTE - MAIG 2010

HORA DEL CONTE - MAIG 2010
Història d'en Pepito Gota, a càrrec de Cia Borinot Groc

LA MALETA FANTÀSTICA

LA MALETA FANTÀSTICA
Dibuix antic de QUIM BOU cedit a la gent de la Bibioteca Antònia Adroher de Girona.

LA MALETA FANTÀSTICA DE PEPA CONTES A LA BIBLIOTECA MONTFOLLET!

" Viatjant per un món de contes, la maleta em porta l'equipatge imprescindible... A la maleta hi porto joies, diamants i perles, els meus contes preferits i les novetats que més em sedueixen del moment..."

Amb la proximitat de St. Jordi, la biblioteca Montfollet us volem oferir un espai de foment de la lectura compartit per a tota la família.

La Maleta Fantàstica, recollirà una selecció d'aquells llibres de literatura infantil del gènere de Fantasia que considerem especialment recomanables per la seva qualitat i que podreu trobar a les biblioteques i llibreries.

La Pepa ens acompanyarà en aquest viatge a través dels contes mostrant i explicant els secrets de la seva maleta.

Es recomanaran llibres per a nens i nenes fins a 10 anys.

La Maleta Fantàstica és una enriquidora activitat familiar de recomanació de llibres de fantasia. Llibres fantàstics, molt ben il·lustrats, amb textos imaginatius que faran les delícies de grans i petits.


HORA DEL CONTE - ABRIL 2010

HORA DEL CONTE - ABRIL 2010
LA MALETA FANTÀSTICA. Activitat familiar de recomanació de llibres de fantasia, per Pepa Llobet.

HORA DEL CONTE - FEBRER 2010

HORA DEL CONTE - FEBRER 2010
El Rei Carnestoltes i altres contes disfressats, a càrrec de VA DE CONTES

HORA DEL CONTE - DESEMBRE 2009

HORA DEL CONTE - DESEMBRE 2009
Conte d'hivern, a càrrec de Cia. Les Bambalines

HORA DEL CONTE - NOVEMBRE 2009

HORA DEL CONTE - NOVEMBRE 2009
Va de Contes, 10 anys, a càrrec de VA DE CONTES

HORA DEL CONTE - OCTUBRE 2009

HORA DEL CONTE - OCTUBRE 2009
Contes de tardor, a càrrec de l'Albert Estengre "L'OCA D'OR"

AJUDANTS DE LA BIBLIOTECA

AJUDANTS DE LA BIBLIOTECA
Un grup d'alumnes de l'escola ajudant a retolar la biblioteca Montfollet

AMICS I AMIGUES DE LA BIBLIOTECA MONTFOLLET

QUINA SORT TÉ LA BIBLIOTECA DE TENIR TANTES AMIGUES!

Aquí teniu les que formen part del taller d'etiquetatge i folrat de llibres.

DIBUIXOS DEL MONTFOLLET CURS 07-08 Autors: Alumnes de 5è

ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA MONTFOLLET oberta al barri CURS 2008-2009

ACTIVITAT INTERCULTURAL I FAMILIAR

El proper divendres 17 d'abril s'obrirà una nova secció a la Biblioteca Montfollet dedicada a contes i llibres en llengües diverses. Serà el RACÓ INTERCULTURAL.

LLegiu la notícia en el periòdic digital EL DIMONI de Santa Eugènia de Ter.

Per aquest motiu, unes mares de l'escola ens explicaran el conte de LA CAPUTXETA VERMELLA en sis llengües diferents: català, castellà, anglès, àrab, rus i búlgar.

Mentre, pots escoltar i jugar amb aquest: EL CONTE DE LA CAPUTXETA VERMELLA

Gaudeix d'aquests vídeos i veuràs diverses versions del conte de la Caputxeta Vermella.

Diverteix-te! Fes ACTIVITATS JClic amb la CAPUTXETA VERMELLA:

EL CONTE (CPEE Mater Dei Girona)

LA CAPUTXETA VERMELLA

Crea un nou conte de la Caputxeta amb aquest HIPERCONTE

EXPOSICIÓ ESCOLAR de LLIBRES D'ARREU Escola Sant Jordi (Lleida)

- LA BIBLIOTECA MONTFOLLET ha elaborat amb el seu nou fons bibliogràfic una

GUIA DE LLIBRES ESCRITS EN DIVERSES LLENGÜES

EL CONTE DE LA CAPUTXETA VERMELLA

EL CONTE DE LA CAPUTXETA VERMELLA
17 d'abril de 2009

LA CAPUTXETA VERMELLA en sis llengües

LA CAPUTXETA VERMELLA en sis llengües

ACTIVITAT FAMILIAR AL MONTFOLLET

ACTIVITAT FAMILIAR AL MONTFOLLET
Dijous, 14 de maig de 2009, a càrrec de Pepa Llobet, amb recomanacions de llibres

MALETA TRANSOCEÀNICA DE LES CURIOSITATS

Activitat INTERCULTURAL per les FAMÍLIES: EL NADAL ARREU DEL MÓN


1ª HORA DEL CONTE - OCTUBRE 2008

1ª HORA DEL CONTE - OCTUBRE 2008
Contes científics amb la Sessi Sitjà

2ª HORA DEL CONTE - NOVEMBRE 2008

2ª HORA DEL CONTE - NOVEMBRE 2008
Contes de tardor amb L'Espina de la Sardina

3ª HORA DEL CONTE - DESEMBRE 2008

3ª HORA DEL CONTE - DESEMBRE 2008
Cistell de contes, a càrrec de Cia. La Perduda

4ª HORA DEL CONTE - GENER 2009

4ª HORA DEL CONTE - GENER 2009
Endrapacontes, amb la Bel Conte

5ª HORA DEL CONTE - FEBRER 2009

5ª HORA DEL CONTE - FEBRER 2009
Contes per a nens i nenes, a càrrec d'Ana Ribera

6ª HORA DEL CONTE - MARÇ 2009

6ª HORA DEL CONTE - MARÇ 2009
Contes amb personatge: En Pinotxo, a càrrec d'ODO Teatre

7ª HORA DEL CONTE - ABRIL 2009

7ª HORA DEL CONTE - ABRIL 2009
Contes d'animals d'arreu, a càrrec de Mariela Valiente