Pàgines

dissabte, 24 d’octubre del 2015

EL GEGANTS DE SANTA EUGÈNIA DE TER A LES FIRES DE GIRONA




FOTO: EL DIMONI


EL GEGANTS DE SANTA EUGÈNIA DE TER, 
NA GÈNIA I EN VICENÇ

La Festa Major de Santa Eugènia de Ter va donar la benvinguda als nous gegants: Na Gènia, la Nimfa de la Monar, i En Vicenç, el Dimoni del Güell.






FOTO: COLLA GEGANTERA DE SANTA EUGÈNIA DE TER


La Colla Gegantera de Santa Eugènia de Ter a la Trobada Comarcal de Gegants del Gironès i del Pla de l'Estany celebrada a Flaçà el dissabte 10 d'octubre de 2015.




Les Fires de Sant Narcís de Girona va arrencar el divendres 23 d'octubre a ritme de rumba. El grup Sabor de Gràcia va ser l'encarregat de posar la nota musical en l'obertura de deu dies de Fires amb una programació amb més de 200 activitats. L'inici dels actes oficials es va fer, com és tradició, amb la cercavila que va començar a les 6 de la tarda des de la plaça Constitució de Girona.

Una de les novetats és que aquesta cercavila inicial va ser més nombrosa que mai, ja que als cap-grossos i gegants de la Fal·lera Gironina també s'hi van sumar els nous gegants En Vicenç, el Dimoni del Güell, i Na Gènia, la Nimfa de la Monar de Santa Eugènia de Ter i el cap-grossos eugeniencs En Tomàs, L’Eugènia i El Dimoni del Pont; els gegants de l'Esquerra del Ter; i amb la Mula Baba i la Girona Marxing Band. La plaça del Vi de Girona va ser el marc, a quarts de 8 de la tarda, del ball de gegants, que va donar pas al pregó d'obertura de les Fires que va pronunciar el periodista gironí Jordi Bosch.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada