Pàgines

dimarts, 13 d’octubre del 2015

11è PREMI DE LITERATURA INFANTIL«ATRAPALLIBRES»








El Consell Català del Llibre Infantil iJuvenil (ClijCAT) convoca el 11è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres», amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació.

A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a infants ha seleccionat els llibres en català que presentem,en tres categories, en aquestes Bases a tots els centres de primària i biblioteques de Balears, Catalunya i País Valencià. 


La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats entre el juliol de 2014 i el juny de 2015. 

L’objectiu del Premi de Literatura «Atrapallibres» és aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca; els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels infants es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.


Caldrà formalitzar la inscripció omplint el formulari de participació que hi ha en la web del ClijCAT  (en aquest enllaç).

Si us plau, llegiu atentament les instruccions de la pàgina d'inscripció. Hi ha informació important a tenir en compte tant del procés d'inscripció, com del procés de votació electrònica. La pàgina d'inscripció romandrà activa fins al dia 31 de desembre del 2015.

BASES:


1. Cal organitzar-se dins dels centres i biblioteques per grups:
a) per a 9 anys d’edat
b) per a  10 anys d’edat
c) per a 11 a 12 anys d’edat

2. Cada participant haurà de llegir TOTS ELS LLIBRES que corresponguin al seu grup d’edat. Caldrà establir debats i votacions.

3. S’haurà de donar a cada llibre una puntuació: 3 per al millor, 2 per al segon i 1 per al tercer. No es pot donar a la mateixa puntuació a més d’un llibre.

4. Les votacions s’emetran a través de la pàgina web del ClijCAT utilitzant per a l’accés el codi que el Consell els facilitarà en el moment de la inscripció i que s’haurà de conservar fins aleshores.

5. Les votacions hauran de ser col·lectives, per tant recolliran la suma de tots els vots que els Jurats hauran atorgat a cada llibre. Seran considerades nul·les aquelles en què hi hagi llibres no puntuats per un o més Jurats. 





Telèfon de contacte:
Sra. Margarida Mateu. Tel. 93 487 45 25 (matins)
correu-e:  atrapallibres@clijcat.cat
Secretària Tècnica del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada